Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Catalunya Nord també participarà a la manifestació del 10J

La Catalunya Nord no vol ser aliena al procés d'autodeterminació de com a mínim la Catalunya del Sud, i diverses entitats nord-catalanes ja s'han unit a la manifestació que tindrà lloc el dissabte 10 de juliol.

El Casal Jaume Primer de Perpinyà ha organitzat una excursió per tal de poder participar a la mobilització i "mostrar el nostre rebuig davant una situació que ens pot afectar a nosaltres en un futur", segons recull Vilaweb Catalunya Nord. Altres entitats nord-catalanes s'han unit a la convocatòria. Enquesta: Cal assistir a la manifestació del 10J per tal que sigui massiva?

02/07/2010 14:05 Política

D'altres entitats nord-catalanes han anunciat que cridaran a anar manifestar. De moment hi ha: ANC, RCAT, Omnium, Amics de la Bressola, Amics de la Universitat Catalana d'Estiu, Federació, Arrels, Collegi Comte Guifré, Professors de Catalan per a adults, etc.

La del 10 de juliol serà una manifestació del conjunt de la societat, atès que els polítics, en boca del president de la Generalitat, José Montilla, ja han anunciat que no encapçalaran la manifestació atès el seu contingut independentista.

L'autobús sortirà dissabte 10 de juliol, a dos quarts de dues de l'aparcament del Liceu Aragó de Perpinyà. La tornada serà cap a les 12 de la nit. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a l'adreça elcasalperpinyà@gmail.com precisant el nombre de persones que hi aniran.

Per a saber-ne més:

Enquesta: Cal assistir a la manifestació del 10J per tal que sigui massiva? 

El Principat brinda per la independència

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid