Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Israel homenatja Rahola per "eternitzar la seva tasca"

Un bosc amb 5.000 arbres ha estat l'obsequi escollit pel Fons Nacional Jueu per tal d'homenatjar la polemista Pilar Rahola pel seu "compromís" amb Israel.

Aquest tipus de regals són habituals per part d'aquest òrgan cap a destacades figures de l'estat espanyol com ara el magistrat de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón o el difunt exdirigent del Partit Socialista Basc Fernando Múgica. En destaquen el vessant defensor "dels drets del poble jueu" oblidant que Garzón ha estat denunciat i investigat per tortures per raons polítiques i que Rahola ha justificat en reiterades ocasions l'ocupació militar de Palestina per part de l'exèrcit d'Israel.

05/07/2010 01:55 Drets i Llibertats

En declaracions a Europa Press, Lorenz Franks, responsable del Fons Nacional Jueu a l'estat espanyol, ha destacar el "compromís" de Rahola "a favor dels drets de l'Estat d'Israel i del poble jueu". És per això que l'any que ve l'organització israeliana plantarà un bosc de 5.000 arbres per homenatjar la polemista. "Volem eternitzar així la seva tasca", ha sentenciat.

Durant els propers mesos es recaptaran fons per sufragar la iniciativa, i tots els voluntaris pagaran deu euros per arbre en honor a Rahola per demostrar també que "la vinculació i compromís" amb Catalunya dels jueus residents aquí.

Per saber-ne més:

Pilar Rahola o el colmo de la hipocresía mediática

Pilar Rahola o como justificar lo injustificable

Els sionistes nostrats 

La propaganda israeliana en acció (I) 

CCOO titlla de "telepredicadors" a Josep Cuní i Pilar Rahola 

A Pilar Rahola (en relació amb la materia primera que utilitzes per fer reflexions...) 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid