Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Núria Pòrtulas absolta de tots el càrrecs

1.jpgA les 12h hi ha convocada una roda de premsa amb la presència d'un membre de l'Assemblea Suport a la Núria Pòrtulas i del seu advocat, Benet Salelles, al Centre Social La Màquia, C/ Vern, 15-17 baixos, de Girona.
Núria Pórtulas ha estat avui absolta arran del recurs interposat al Tribunal Suprem en resposta a la sentència dictada per l'Audiència Nacional que la condemnava a dos anys i sis mesos de presó per “temptativa inacabada de col·laboració amb organització terrorista”, a més d’una multa de 810 euros, dos anys i mig d’inhabilitació especial per a exercir el dret de sufragi passiu i vuit anys i mig d’inhabilitació absoluta, segons ha informat l'Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas

11/06/2010 10:21 Drets i Llibertats
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid