Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vídeo Brams: "No vam dir mai més, vam dir sempre més"

VÍDEO on el cantant de Brams, Francesc Ribera "Titot", anuncia que la formació que encapçala ha aprovat per unanimitat en tercera assemblea reprendre de nou la marxa del grup amb nova gira i un nou disc que sortirà a la venda l'any que ve.
 

24/05/2010 23:17 Cultura

Ho va anunciar aquest dissabte passat a la nit al concert que havia organitzat la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Mataró per tal de donar el tret de sortida a la campanya pel "sí" a la independència a la capital del Maresme.

Va esperar al final del concert, quan en plena efervescència musical i abans de tocar la darrera cançó, l'aclamada "Sempre més", Titot va anunciar que el grup havia decidit "en 3a Assemblea i per unanimitat tornar oficialment", però ja no per commemorar cap aniversari de naixement sinó per tornar a treballar amb la música i amb les paraules, tal com han fet sempre.


Vídeo: Mataró per la independència

Brams: "Un cop vestits altre cop de Brams hem descobert que ens trobàvem al mateix lloc on érem"

Brams anuncia que torna definitivament amb disc nou 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid