Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un acte recordarà el 70 anys de resistència del FNC

 El proper dijous 13 es realitzarà l'acte a l'Ateneu Barcelonès amb el títol "La voluntat de lluita als 70 anys de la fundació del Front Nacional de Catalunya ( FNC), a càrrec de diversos conferenciants que van militar a aquesta organització veterana de l'independentisme.
 
Agustí Barrera i Carles Sastre exposaran la història del FNC i les seves trajectòries personals durant la militància clandestina. També hi particparan l'historiador Bernat Castany i l'expresident del Parlament de Barcelona i militant republicà Heribert Barrera.

06/05/2010 23:35 Cultura
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid