Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Segona cassolada ciutadana contra les retallades socials a Lleida

L’Assemblea Ciutadana aprova quatre demandes inicials en clau local, concretes i assumibles per la Paeria i  convida a la resta de ciutadania, el proper dijous 3 de juny, a afegir-se a aquest acte de protesta davant de les seus dels causants de la crisi o dels seus còmplices.
Després que el passat 20 de maig un grup de lleidatans i lleidatanes aprovés repetir cada dijous la cassolada contra la crisi que s’havia convocat aquell dia, aquest dijous s’ha dut a terme la segona convocatòria.
 

 

28/05/2010 02:10 Drets i Llibertats

Durant l’assemblea que les persones que han assistit a la cassolada han celebrat posteriorment s’han aprovat quatre demandes concretes, en clau local, i que volen ser un punt de partida de noves demandes al govern municipal per fer front a la crisi des de la ciutat:

    1.    Exigim a la Paeria el transport, aigua i llum gratuïts per les persones aturades.
    2.    Exigim que es doni suport institucional i polític a les persones que, degut a la crisi, no poden fer front a les hipoteques i es troben immerses en processos d'embargament: renegociació del deute sense interessos.
    3.    Demanem que la Paeria faci de mediadora per aturar el desnonament d'aquelles persones afectades per la crisi que no puguin pagar les seves hipoteques.
    4.    Requerim que es plantegi la necessitat de recuperar (o negociar amb els constructors la recuperació) de tots aquells pisos desocupats de la ciutat per cedir-los en usdefruit a les persones necessitades.


L’Assemblea convida a la resta de ciutadania, el proper dijous 3 de juny, a afegir-se a aquest acte de protesta davant de les seus dels causants de la crisi o dels seus còmplices, com la del PSC-PSOE, del Ministeri d’Economia, del món financer (GAESCO Sociedad de valores y Bolsa) o de la cúpula empresarial lleidatana (Fòrum 2001), a l’Avinguda Blondel de Lleida.   

Les cassolades contra les retallades socials i la crisi van naixer amb la voluntat de “generar un espai d’expressió ciutadana on tothom pugui manifestar el seu malestar i les seves propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans i enfront la que els polítics estan responent retallant la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat”.

Vegeu el manifest  de les cassolades.

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid