Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou tancament a l’Institut Collserola per la clausura de primer de batxillerat i del centre

La comunitat educativa protesta contra la clausura de primer de batxillerat pel curs vinent i pel tancament de l’institut previst pel curs 2011-2012.

El claustre de professors, l'AMPA i el col·lectiu d'estudiants de l’Institut Collserola, a cavall entre Horta, Canyelles i La Guineueta, ha convocat un tancament al centre per avui dijous, de sis de la tarda a sis del matí de divendres.

20/05/2010 19:17 Educació
Segons el director, Antonio Aragón, el departament d’Educació i el consorci d’Educació de Barcelona addueixen que calen grups més nombrosos per batxillerat i que, sense batxillerat, caldrà buscar una altra sortida al centre.

La comunitat educativa replica a través d’un manifest que el professorat hi porta molts anys treballant per revitalitzar l'institut, que les mesures del govern suposaran greu trasbals per l’alumnat i les famílies  i que el govern du una política encaminada a desmembrar “els centres educatius petits de zones socialment deprimides”.

El manifest també denuncia que el barri de Canyelles “després de tants anys de lluites i reivindicacions per sortir d’una situació de marginació social, no es mereix aquest tracte”.

L’institut ja ha protestat en altres ocasions, com al míting que va fer el PSC el passat 8 de maig al Parc Central de Nou Barris. També s’hi van manifestar abans a la plaça Sant Jaume, juntament amb d’altres centres de secundària afectats per la mateixa mesura. I a principis de mes va haver un primer tancament al centre.

L’IES Collserola ha fet el blog "INS Collserola viu", ha creat un grup al facebook anomenat “No al tancament de Collserola” i ha difós aquest manifest, entre d'altres acccions, per tal de lluitar contra el seu tancament.
 
 
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid