Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sabadell afirma que cal fixar l'horitzó en la creació d'una República Independent

Felicita els més de 900 voluntaris que al llarg del dia i de les darreres setmanes han fet possible aquesta demostració d'autoorganització popular, la més important de la història recent de la nostra ciutat després de la Vaga del Metall. 
 
En la primera valoració de la consulta, la CUP de Sabadell es reafirma en que, per al nostre poble, l'autonomisme és ja una via morta.

30/05/2010 20:08 Política
Ara cal, més que mai, fixar l'horitzó en la creació d'una República Independent  que permeti al poble català decidir sobre els aspectes fonamentals (econòmics, territorials, etc) necessaris per a la construcció d'una societat plenament justa i igualitària. 
 
Valoració de la Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell (CUP) de les primeres dades emeses per la  Plataforma per l'Autodeterminació de Sabadell sobre la Consulta per la Independència del 30M

Després de la jornada històrica que ha suposat el 30 M a Sabadell, des de la CUP fem les següents valoracions i consideracions:

    ⁃    Felicitem els més de 900 voluntaris que al llarg del dia i de les darreres setmanes han fet possible aquesta demostració d'autoorganització popular, la més important de la història recent de la nostra ciutat després de la Vaga del Metall.
    ⁃   
    ⁃    Fem una valoració molt positiva de la Plataforma per l'Autodeterminació de Sabadell per la tasca duta a terme els darrers mesos i per l'èxit que suposa haver aconseguit més de 35 seus electorals en la nostra ciutat que han permès a més de 20.000 sabadellencs pronunciar-se en llibertat sobre el futur del nostre poble.
    ⁃     
    ⁃    Considerem un èxit rotund la participació de desenes de milers de ciutadans en la consulta, més quan aquesta ha estat una iniciativa de la societat civil, mancada d'un finançament i suport institucional. En aquest sentit volem remarcar que el percentatge de participació en la consulta independentista ha superat el de la milionària i oficial consulta sobre la Diagonal.

    ⁃    La Consulta ha suposat un exercici de maduresa del nostre poble i, en concret, del moviment independentista, que, per primera vegada ha arribat a conscienciar i implicar àmplies capes de la nostra societat en la lluita per la plena sobirania nacional.
    ⁃   
    ⁃    Encoratgem a la PAS, als centenars de voluntaris i als milers de votants a seguir treballant per allò que, després de la jornada d'avui, preveiem com un futur proper i imprescindible: la conquesta de la independència política de la nació catalana.

    ⁃    Ens reafirmem en que, per al nostre poble, l'autonomisme és ja una via morta. Ara cal, més que mai, fixar l'horitzó en la creació d'una República Independent  que permeti al poble català decidir sobre els aspectes fonamentals (econòmics, territorials, etc) necessaris per a la construcció d'una societat plenament justa i igualitària.


Per a saber-ne més:

La consulta per la independència de Sabadell supera la de la Diagonal en participació

 

Sabadell: 9,2% de participació fins la una del migdia

Sabadell viu una festa democràtica

Sabadell decideix sobre la independència

Sabadell es pronuncia sobre la independència aquest diumenge

Comença el compte enrere per a la 4a onada de consultes sobre la Independència

 

 

Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid