Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brams: "Un cop vestits altre cop de Brams hem descobert que ens trobàvem al mateix lloc on érem"

Brams s'ha pronunciat després que el dissabte passat anunciés el seu retorn a Mataró. En un comunicat titulat "Brams III assemblea", l'històric grup berguedà esbossa els motius que han dut els components del grup a acceptar per unanimitat la reactivació artística de la banda, un cop acabada la gira de commemoració del vintè aniversari de naixement.

"Crèiem que seria una gira nostàlgica, un darrer glop d'allò que havíem estat", manifesta el grup, "però hem vist que estàvem molt equivocats".

24/05/2010 19:28 Cultura

En aquest sentit el grup confessa: "Un cop vestits altre cop de Brams i damunt l'escenari hem descobert que ens trobàvem exactament en el mateix lloc on érem el 7 de maig del 2005" en el concert de Berga on la banda va dir adéu als escenaris. Va ser un comiat "no pas resultat d'un esgotament del projecte", admet Brams, "sinó precisament per evitar que el projecte arribés a esgotar-se".

Després de cinc anys en silenci, el grup liderat per Francesc Ribera "Titot" (CUP Berga) va anunciar una gira de caràcter temporal l'únic objectiu de la qual era commemorar el vintè aniversari, aquest 2010, del naixement de la banda. Tanmateix, la gira Brams2010 no ha estat només una festa d'aniversari per recordar i retre homenatge a allò que va ser la banda, sinó que ha demostrat, per sorpresa dels mateixos components del grup, que el discurs de Brams segueix sent tan vigent com sempre. "Hem descobert que Brams és l'essència nostra, el lloc des d'on amb més fluïdesa i sinceritat ens podem explicar".

"Som conscients del repte que comporta, però de la mateixa manera que vam ser nosaltres que vam decidir plegar, ara decidim tornar-nos-hi a agafar". Pels Brams, "no serà dolent" que l'escena musical catalana compti de nou amb una veu crítica i contundent com la seva, i així ho palesen els milers de seguidores i seguidors que els han anat seguint al llarg de la gira Brams2010.

A partir d'ara, nous reptes, noves emocions i molta feina. Però Brams ho afrontarà amb la força que el caracteritza i perquè dalt l'escenari és com millor s'ho passen: "Hem gaudit com cabrons, ens entenem com mai i ens en morim de ganes", exclamen.

L'any que ve, nou disc de Brams amb cançons inèdites i nova gira. "Aquesta guerra la guanyarem i no volem perdre'ns l'èpica de les darreres batalles", manifesten.

Brams anuncia que torna definitivament amb disc nou

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid