Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP planteja un contenciós per aturar l’enderroc del l’antic cine de Navàs

La CUP de Navàs va notificar al resgistre de l’Ajuntament el seu plantejament per a un Contenciós Administratiu contra l’Ajuntament al qual té dret després d’haver presentat una al·legació al seu enderroc dins el termini establert.
La CUP, que va presentar una al·legació  als projectes finançats per FEOSL on demanava que no s’enderroqués l’antic Cine i que passés a formar part del patrimoni protegit local, es planteja ara presentar un Contenciós Admnistratiu contra l’Ajuntament.

29/04/2010 11:49 Territori
La CUP fonamenta jurídicament el contenciós al·legant que Navàs no té catàleg de bens a protegir i que per altra banda el POUM, on si que es proposa una llista d’edificis a protegir, la CUP ja hi plantejava en una al·legació que l’edifici es protegís i no s’enderroqués. Així doncs, la CUP entén que fins que no quedi resolt el POUM i per tant es tingui en compte o no l’al·legació de la CUP, no es pot efectuar el seu enderroc.
 
Ja fa uns mesos la CUP va iniciar una campanya per explicar el valor històric de l’edifici i algunes propostes per al seu ús social i cultural. La CUP es mostra molesta perquè l’Ajuntament no ha volgut confrontar ni escoltar els seus arguments, i ha betat la seva presència en la sessió informaiva que fa avui dijous.

Cal recordar que l’entitat Cultural la Ceba, va presentar ja fa algunes setmanes un manifest signat per una desena d’entitats del poble i diversos grups escènics i musicals demanant que no s’enderroqués el Cine i plantejant la seva utilització per les seves activitats. El passat dilluns també, un grup de persones reconegudes del poble, encapçalades per l’historiador Josep Maria Badia i Jaume Gubianes i el suport d’una desena més de persones, van presentar un altre manifest demanant que no s’enderroqui i recalcant el seu valor històric i cultural.

FInalment la CUP fa una crida a tots els partits polítics navassencs a canviar el seu posicionament respecte l’enderroc del Cine, i a demanar-ne la seva conservació i restauració.
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid