Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Arenys ret homenatge a la figura de Fèlix Cucurull

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) d'Arenys de Mar presentarà el llibre "Fèlix Cucurull 1919-1996" el proper dissabte 17 d'abril a les 8 del vespre a la Sala noble del Calisay d'Arenys de Mar.

La CUP sosté que per construir el futur és de "rigorosa necessitat" fer una ullada al passat; i si aquesta es pot fer de la mà del llegat del poeta i historiador arenyenc Fèlix Cucurull, "molt millor".

09/04/2010 14:48 Política
La presentació del llibre comptarà amb la presència d'Imma Albó, biògrafa d'en Fèlix Cucurull i l'historiador Jordi Bilbeny.
 
La formació considera que cal vèncer la dificultat d'aprendre la nostra història "per tal de no caminar, mai més, amb una bena als ulls i que la mirada retrospectiva esdevingui pràctica".

La tasca com a historiador, la referència com a articulista, la qualitat com a poeta i la seva implicació ferma amb la vila i el país esdevenen "referents ineludibles per la construcció nacional dels Països Catalans del segle XXI", assegura la CUP d'Arenys.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid