Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
IB3 Ràdio censura un programa

El programa "Quatre illes" ha estat censurat de la nit al dia. "Possiblement el programa de ràdio més efímer de la història, ja que sense ser d'estiu només ha durat tres mesos"
Segons explica el seu presentador, el periodista Santi Capellera que va rebre la notificació del director de l'emissora amb aquestes paraules “Dimarts ja no faràs el programa”

06/04/2010 01:39 Comunicació

Es veu que el projecte agradava...a moltes i molts. A moltíssima gent, a la majoria. A altres com el PP, en canvi, no els va caure bé, per la qual cosa han acabat per esdevenir els ideòlegs d'aquesta execució mediàtica, arran d'un intercanvi verbal per antena - que no era de contingut polític- entre el periodista amb un diputat conservador.

Qui va propiciar l'incident, segons el periodista, "va ser el parlamentari del PP Antoni Serra, que substituia Miquel Jerez, contertulià habitual. El cap de premsa del PP, Joan Martorell, va avisar del canvi amb un SMS, però no va facil·litar cap telèfon de contacte del senyor Serra, ni va dir que no aniria a l'estudi de Mallorca, i va donar per suposat que li trucaríem a un telèfon, el número del qual desconeixíem. La reacció del diputat en donar-li finalment pas al cap de vint minuts, va ser d'una forta virulència verbal amb desqualificacions personals i professionals, que vaig haver de mitigar amb molta esgrima, per no haver-li de tallar directament la comunicació, cosa que vaig estar a punt de fer."

Per saber-ne més:

Censura a IB3 ràdio. Núria Cadenes al seu bloc

Quatre illes, a IB3 Ràdio: "vergonya, cavallers, vergonya" . Santi Capellera

Treballadors d'IB3 demanen la destitució d'Antoni Martorell  Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid