Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mig centenar de persones assisteixen a una xerrada sobre Occitània a la UB

Dins d’un cicle de conferències que s’està duent a terme aquesta setmana a diversos indrets dels Països Catalans
Dijous passat, una cinquantena van assistir a la xerrada “la lluita per l’alliberament nacional i social d’Occitània” que es realitzà a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB).  L'acte estava organitzat pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

02/03/2010 12:54 Internacional
Primerament, es realitzà un passi de vídeo que contextualitzava la situació política, social i lingüística de la nació occitana. Tot seguit, diversos membres de Libertat presentaren la nova organització unitària de l’esquerra independentista occitana (nascuda de la fusió de ltres organitzacions: Anaram Au patac, Hartèra i Combat d'Òc.i explicaren l’estratègia política que plantegen per a arribar a un nou escenari per a Occitània.


Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid