Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La campanya valenciana contra l'Europa del Capital convoca una manifestació a València

La Campanya Valenciana contra l'Europa del Capital, la Guerra i les seues Crisis ha convocat una manifestació sota el lema "l'Europa de les multinacionals i els banquers no és la nostra". La protesta tindrà lloc el dijous 25 de març i sortirà a les set del vespre de la plaça Sant Agustí.

El bloc de l'Horta contra la Crisi-Esquerra Independentista durà per lema "Sense justícia: no hi ha igualtat. Repartim el treball i la riquesa".

19/03/2010 12:10 Economia

 

La campanya també ha organitzat una Trobada Ciutadana per la Igualtat de Drets, que consistirà en tres tallers: un sobre drets socials a càrrec d'un membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa; un sobre drets civils - immigració a càrrec d'una membre del col·lectiu barceloní: Papers i Drets per a Tothom, i un sobre drets personals - igualtat de gènere a càrrec d'un grup de feministes de renom.

Tot açò tindrà lloc als locals del Consell Valencià de la Joventut, al C/ Llanterna 26 de València, a partir de les 10h30 i fins les 13h30. A les 14h hi haurà un dinar popular a Ca Revolta. A les 16h a la mateixa Ca Revolta hi haurà una assemblea plenària amb totes les i els assistents que vulguen participar, per tal posar en comú les conclusions a les que s'haja arribat durant els tallers.

I ja per acabar, a les 18h30 tindrà lloc un cercavila popular per diversos llocs del centre de València, que servirà per marcar diversos punts negres del capital i la seua crisi a la ciutat de València.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid