Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'homenatge a l'Ovidi omple de gom a gom la Sala Sanchis Guarner de la UV

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Universitat de València ha finalitzat les jornades d’homenatge a Ovidi Montllor amb un concert en una Sala Sanchis Guarner (Facultat de Filologia) plena a vessar.
Amb unes 600 persones (la sala té capacitat per a només 360 sentades), dempeus i pels passadissos, han gaudit de l’actuació de Naia, Obrint Pas, Al Tall, Pau Alabajos, Batà, Autòmats, Lluís Vicent, Hugo Mas, Toni de l'Hostal, Miquel Pujadó, Doctor Dropo, Andreu Valor, Rafa Xambó, Carles Enguix i Xavier Morant.

31/03/2010 00:01 Cultura

Un acte que ha començat a les 18h. i que ha passat de les tres hores de música, on s’ha projectat imatges de l’artista alcoià i entrevistes a amics i coneguts de la figura. L’acte ha finalitzat amb la interpretació de La Muixeranga a càrrec de Miquel Gironès, dolçainer d’Obrint Pas, i la colla de dolçainers i tabaleters Estela Roja de Benimaclet; i un parlament molt emotiu a càrrec dels portaveus.

ovidvcD’altra banda, ahir al  matí a les 12h., en la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació s’ha celebrat una xerrada amb el títol “l’Ovidi”, en la qual han intervingut Pau Alabajos, músic i secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor (COM), i Núria Cadenes, periodista i autora de la biografia més actual i completa d’Ovidi Montllor: L’Ovidi (2002), València, 3i4.

L’acte també ha comptat amb la intervenció de Miquel Pujadó, músic i amic personal d’Ovidi. Han assistit una trentena de persones que han escoltat atentament els temes tractats pels ponents: la vida, l’obra i el llegat que ha deixat Ovidi Montllor als músics actuals.

A més, dilluns passat es va projectar a l’Espai Social Estudiantil de Burjassot (antiga cafeteria del Campus de Burjassot) el documental sobre l’Ovidi, Crònica d’un artista (2005), a la qual van assistir una vintena de persones. Així, s’ha acomplert l’objectiu de mostrar que la figura d’Ovidi Montllor està ben viva.

 

 

ovidiv
 

 

El SEPC homenatja l'Ovidi Montllor a la Universitat de València
 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid