Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament del Vendrell aprova una moció de la CUP per retirar la simbologia franquista

La moció de la CUP del Vendrell fou presentada pel PSC

El Vendrell haurà de retirar tota la simbologia franquista que encara queda al municipi, segons una moció que es va aprovar en l'últim ple de la corporació amb els vots a favor de CiU, PSC, PP i ERC, i la no participació dels quatre regidors de PxC

04/03/2010 17:30 Política
La moció dóna sis mesos al govern local per fer un inventari de tot aquest material i procedir a la posterior retirada.

Va ser el PSC qui va presentar la moció al ple en nom de les CUP, després que aquest partit ho hagués intentat anteriorment per mitjà de l’alcalde, Benet Jané. Segon el regidor socialista Josep-Lluís Pasqual, "encara existeix un gran nombre d’aquests símbols al Vendrell i s'ha d’evitar que es converteixin en un element de normalitat".

Plataforma no pren part en el debat

Des de les CUP han celebrat l'aprovació de la votació, i han carregat contra PxC per no donar-hi suport. La regidora de PxC Teresa Montserrat va anunciar en el ple que no prendrien part en aquest punt perquè el presentava una formació "que no té cap respecte democràtic pels votants de Plataforma". Ruben Suan, de les CUP, considera això una excusa i creu que PxC va evitar pronunciar-se "pels orígens franquistes del seu president Josep Angalada".

 

Font: DelCamp.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid