Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ofensiva mediàtica per promocionar la candidatura als Jocs d'Hivern

Aquest cap de setmana, l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu ha cercat complicitats institucionals i empresarials per a la candidatura olímpica pel territori amb una operació mediàtica ben orquestrada que no ha tingut en compte l'oposició als Jocs.

A l'estil de publi-reportatge, els mitjans de comunicació han parlat d'infrastructures necessaràries i la bona acollida de la idea al si de l'empresariat que explota les pistes d'esquí i els promotors turístics.  Demà dimarts l'alcalde de Barcelona iniciarà un viatge a Vancouver amb el seu equip (amb despeses a càrrec de l'ajuntament) per "aprendre com organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques."

15/02/2010 17:40 Territori

En cap moment s'ha visualitzat l'oposició al projecte. Els mitjans audivisuals només recollien les opinions de les persones que eren partidaris de la candidatura.

Recordem que la CUP de Barcelona ha estat una de les primeres veus que s'han alçat en contra de la candidatura de Barcelona al Jocs d'Hivern. A més a més, la CUP en la seva argumentació parla de les agressions que patirà el territori si el projecte d'Hereu va prosperant.

hereu_olmipicDivendres passat, el portaveu d'IC-V a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà deia que "no calen Jocs Olímpics per continuar construint la ciutat"

Jordi Hereu, començarà demà un viatge oficial de cinc dies a Vancouver, on se celebren els XXI Jocs Olímpics d'Hivern La justificació d'aquest viatge propagandístic és "aprendre" a organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques un mes després d'anunciar la seva idea de presentar-se amb el Pirineu per als Jocs del 2022.

 L'Ajuntament ha explicat en un comunicat que la delegació barcelonina també està formada pel delegat d'Esports, Pere Alcober; el delegat de presidència, Ignasi Cardelús; Isidre Rigau, que és expert en dossiers olímpics, i Enric Truñó, que va ser regidor dels Jocs d'Estiu de 1992.

 

Per saber-ne més:

La CUP presenta el full de ruta que seguirà per oposar-se a la candidatura dels Jocs d'Hivern Llibertat.cat

Barcelona es prepararà pels Jocs d'Hivern encara que no sigui la candidatura escollida Llibertat.cat

 La CUP de Barcelona presentarà propostes i accions contra la candidatura als Jocs d'Hivern del 2022 Llibertat.cat

 La CUP de Barcelona considera que la proposta olímpica és una nova aposta per la Barcelona aparador Llibertat.cat

Motius per dir NO als Jocs d'Hivern de 2022. Bloc de Xavier Monge 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid