Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de 400.000 signatures per veure TV3 al País Valencià

La campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març, ja que la Junta Electoral Central ens demanava de lliurar les signatures el 24 de març a Madrid, s’amplia 3 mesos: finalitzarà la última setmana de maig
La campanya de recollida de signatures continua a molt bon ritme, de manera que a hores d’ara ja tenim més de 400.000 signatures recollides del total de 500.000 que calen. Això ha estat possible gràcies als 2.500 fedataris.

20/02/2010 13:48 Comunicació
A més a més, a la col·laboració de tots els sindicats, els partits polítics, col·legis professionals, institucions i les principals associacions culturals, esportives i de tota mena del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears. Cal també destacar l’adhesió a la campanya del Parlament de Catalunya (amb el vot favorable de CiU, PSC, ERC, ICV i PP), de la Xarxa d’Universitats Joan Lluís Vives i de cada vegada més ajuntaments, entre els quals els d’Elx, Gandia o Barcelona. Hem de destacar també la incorporació de les entitats, sindicats i partits de Navarra i el País Basc en la campanya.
 
La campanya, que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març (ja que la Junta Electoral Central ens demanava de lliurar les signatures el 24 de març a Madrid), s’amplia 3 mesos: finalitzarà la última setmana de maig, i les signatures es lliuraran a la Junta Electoral Central el mes de juny. Aquesta ampliació del calendari ha estat una decisió de la Junta davant del fet que, en l’inici de la campanya, s’havien produit diversos problemes burocràtics a l’hora de segellar els fulls de signatures i altres que van retardar la possibilitat de començar a recollir signatures més de 2 mesos respecte a la data oficial d’inici, provocant un perjudici a l’organització de la campanya. Ara la Junta corregeix aquest error i amplia el termini de recollida de signatures per a compensar-lo.
 
El fet que ja s'hagin assolit 400.000 signatures recollides i que disposen dels mesos de març, abril i maig per continuar recollint-ne, garanteix l’èxit d’una campanya, segons Acció Cultural del País Valencià, ja que de partida és un repte important, però això no ha de fer que ni l’organització ni les persones i col·lectius que hi col·laboren ens relaxen, perquè es tracta de sumar el màxim de signatures per tenir el màxim de força per després poder garantir l’aprovació del projecte de llei.
 
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és l'entitat que promou i impulsa la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid