Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Despertaferro dóna ple suport a Reus Decideix

La consulta se celebrarà a Reus molt probablement el proper 25 d'abril

A través del seu bloc, El Casal Despertaferro fa públic el suport total a la Plataforma Reus Decideix, a la vegada que anima a tots els seus socis i sòcies a que en participin activament, a que es facin voluntàries.

18/02/2010 11:54 Política
També els anima a assistir als actes organitzats i a que donin a conèixer aquesta iniciativa d'arrel democràtica entre els seus amics i familiars.
 
Per mobilitzar els seus socis, el Casal farà arribar una circular tant per correu electrònic com per correu tradicional explicant els motius de la consulta, com es durà a terme, qui podrà participar-hi, on es podrà votar, així com a necessitat per part de la plataforma de recursos humans (voluntaris) i econòmics per poder portar a terme amb garanties de participació la iniciativa.
 
La consulta se celebrarà a Reus molt probablement el proper 25 d'abril, junt amb moltes altres poblacions del país, i el Casal farà campanya pel "SÍ", de forma coordinada amb altres col·lectius de l'Esquerra Independentista del Camp
 
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid