Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Fiscalia es querella contra l'Ajuntament i l'Alcalde de Mataró

L'any nou ha portat una bona notícia: la Fiscalia de l'Audiència provincial de Barcelona ha pres cartes en l'afer de Can Fàbregas i de Caralt i s'ha querellat contra l'Ajuntament i l'Alcalde de Mataró per la possible comissió de dos delictes: ordenació de territori i patrimoni històric, segons explica Juli Cuéllar al seu bloc. "I, és clar, també és una victòria moral a la lluita perseverant dels membres de la Plataforma Salvem Can Fàbregas i de Caralt, sobretot, tenint en compte la política de fets consumats i la precipitació amb què ha actuat el govern municipal i l'alcalde de Mataró. Ara, però, tenen allò que es mereixen: una mica de carbó" remarca.

Veure també Querella criminal contra l'alcalde de Mataró per l'afer de Can Fàbregas al bloc de Joan Jubany

Ara bé, cal esperar que la querella prosperi , assenyala Juli Cuélar, i que es depurin totes les resposabilitats i que s'aclareixin totes les irregularitats que s'hagin pogut produir al llarg d'una planificació urbanísitica desastrosa i pensada únicament per beneficiar els interessos privats d'una empresa i no pas l'interès públic de la ciutadania.

07/01/2010 15:11 Territori

En aquest sentit, remarca que fa pena escoltar o llegir els discursos justificatius del PSC, que és qui realment lidera tot aquest desgavell. No sé pas si se'n sortiran, però, passi el que passi, la querella de la Fiscalia ja és tot un símptoma de l'atzucac en què es troba el govern del PSC, ICV i Esquerra a Mataró.

 

Per saber-ne més:
 
Ni un cèntim per un trasllat inútil!. Juli Cuéllar al seu bloc
 
 
 
 
 
 

 

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid