Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espelmes pels arbres caiguts per la MAT

Recordem que aquesta setmana fa tres mesos de l'ocupació al bosc de les Guilleries en contra de la MAT

El grup d'iniciatives ciutadanes "Jo Estimo Sant Hilari" ha organitzat per aquest divendres un acte popular en contra de la tala de prop d'un milió d'arbres que reportarà el desplegament de la línia d'alta tensió (MAT) a tot Catalunya. Entre les 22.00 h i les 22.30 h d'aquest divendres es farà una crida a dipositar una espelma a la plaça Josep Moragues i restar-hi en silenci.

21/01/2010 12:29 Territori
Des de mitjans d'octubre un grup de persones es troben acampants i enfilats dalt d'arbres  de l'emplaçament de la futura torre 114 de la línia de molt alta tensió al terme de Sant Hilari Sacalm. 
 
Com a protesta contra la MAT, els joves han decidit intentar paralitzar les obres i la seva forma és enfilant-se en uns arbres de més de 12 metres d'alçada i, amb material d'escalada i lones de plàstic, s'han creat com una mena de tendes per dormir-hi. La idea és estar-se d'aquesta manera de forma indefinida, per tal d'evitar així la construcció de la torre de la MAT. Per ara, no s'han ni talat els arbres de la zona, però tot sembla indicar que Red Eléctrica ho preveu en breu.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid