Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Uns 121.500 catalans ja havien dipositat el seu vot al migdia

A Sant Cugat del Vallès -població més gran- 7.472 persones a les 13.45h + 1.045 vots avançats = 15%

A les dues de migdia a Sant Cugat del Vallès han comparegut en roda de Premsa l'escriptor, periodista i portaveu de la plataforma santcugatenca per l'autodeterminació Victor Alexandre; el batlle d'Arenys de Munt, Carles Móra, i el diputat al Parlament català, Uriel Bertran, al costat dels reponsables de la Coordinadora Nacional per la consulta sobre l'independència. 

13/12/2009 16:06 Política

 

A la roda de premsa s'han donat dades globals de La Garrotxa, Pla de l'Estany i Osona amb una participació del 25% del total dels electors havien dipositat el seu vot a les dues del migdia, hora de la compareixença al Club Muntanyenc de Sant Cugat, que era ple a vessar de premsa nacional i internacinal.

L'ampli desplegament de la premsa internacional ha estat excepcinal, "Le Monde", la BBC i molts altres mitjans s'han desplaçat al Vallès i a altres poblacions d'arreu dels PaÍsos Catalans, segons declarava la cap de comunicació de la Coordinadora Nacional de les consultes, Anna Arqué. Seguidors internacionals d'irlanda, Flandes, Corsega i Sardenya.

Un escenari a la porta del centre muntanyenc acull durant tot el dia diferents concerts i actuacions () que és clouran a les vuit del vespre amb una traca i l'intervenció dels diables santcugatins.

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid