Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Observadors del Quebec i del País Basc a Sant Pere de Vilamajor

A Sant Pere de Vilamajor Decideix a les 13:55 els vots emesos han estat 492, que suposa un 15,10% del cens. Amb el vot anticipat, s’han emès un total de 564 vots, és a dir un 17,31%.

A les 10 del matí han arribat a Sant Pere de Vilamajor els observadors internacionals Patrice Bourgeois i Galder Olibares, del Quebec i el País Basc respectivament. Ambdós han estat acompanyats en tot moment per membres de Sant Pere Decideix. Els observadors han pogut conèixer de primera mà la marxa de la consulta popular i aprofitar per a visitar el municipi.

13/12/2009 16:55 Política

Durant tot el matí l’afluència al col·legi electoral ha estat notable i s’han creat cues de persones que volien exercir el seu dret a vot. Els carrers de Sant Pere de Vilamajor mostren un aspecte festiu amb molta gent passejant pel carrer i gaudint de les diferents activitats que s’han organitzat per a la diada d’avui, com diverses activitats pels més menuts i també animació pels més grans
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid