Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Montesquiu supera en 14 punts la participació del referèndum de "l'Estatutet"

A la 13h, la participació registrada a Montesquiu (Osona) era de 386 persones, un 46,9% del cens. Si aquestes dades les comparem amb les del referèndum de l'actual estatut, o hi va haver una participació del 32,9%. Això vol dir que l'actual consulta ha superat en 14 punts amb les de l'estatut.

Cal destacar que hi ha molts pobles de la comarca d'Osona que han superat la participació a la 13h en relació a les del darrer referèndum sobre l'estatut

13/12/2009 16:16 Política

 

La participació a la comarca d'Osona és d'un 16,4% a la una del migdia

La participació provisional total, sense comptar el vot anticipat, en el referèndum sobre la independència de Catalunya que s'està celebrant avui a la comarca d'Osona, amb dades relatives a les 13h. és d'un 16,4%. En el cas de la capital de la comarca, Vic, aquesta xifra augmenta fins a un 19,1%.

Osona Decideix valora molt positivament aquesta dada, ja que l'equipara amb les de participació en altres convocatòries electorals tot i haver-se comptabilitzat amb una hora menys de votació efectiva respecte les mateixes (les altres dades de participació fan habitualment referència a les
14h.00)

Segueix la jornada electoral al detall a Llibertat.cat

La consulta popular per la independència comarca a comarca 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid