Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Ponent presenta la campanya pel sí

El diumenge dia 13 de desembre es duran a terme consultes populars en més d’una vintena de municipis de Ponent respecte de la independència de Catalunya.


Les diferents assemblees de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Ponent han presentat avui la campanya per demanar el vot afirmatiu en les cosnsultes de diumenge. La CUP es troba profundament implicada en l’impuls de moltes d’aquestes consultes duent a terme diversos actes a favor del sí en municipis com Alfés i properament Tàrrega, a Ponent, i en moltes altres poblacions a nivell nacional. A més, ofereix els militants de la CUP a nivell individual a les plataformes organitzadores, tant en els municipis que duran a terme la consulta aquest diumenge, com en d’altres que la preveuen celebrar mes endavant.

08/12/2009 23:08 Política

 

Per la CUP les consultes són un acte de radicalitat democràtica i de participació ciutadana real en la vida política que enllaça directament amb els postulats que defensa l'organització. La candidatura recorda que la participació va molt mes enllà de dipositar el vot cada quatre anys en una urna i afirma que la societat civil organitzada ha donat una lliçó a bona part dels partits principatins.


En aquest sentit, la CUP està desenvolupant una campanya activa a nivell de tot el Principat en favor del sí, fent especial èmfasi en el dret a decidir en el marc territorial dels Països Catalans i en una Europa dels pobles i no dels Estats i els negocis. La formació entén que la via autonomista està esgotada, "tal com ho demostra cada dia l’Estat espanyol a través de diferents òrgans com el Tribunal Constitucional".


"Només hi ha dos camins: la llibertat o esdevenir un reducte folklòric amb una certa descentralització dins del que s’anomena Espanya", exclama.


Per tot això la CUP demana el vot afirmatiu en aquestes consultes "per tal d’avançar cap a la sobirania plena dels Països Catalans" i anuncia que reforçarà totes aquelles plataformes que es constitueixin de cara a dur a terme noves consultes.

 

Per saber-ne més:

La campanya de la CUP pel Sí es consolida  - Llibertat.cat

EI comarques gironines: «Independència sí, però dels Països Catalans»  - Llibertat.cat

La campanya de la CUP pel Sí a la independència engega motors  - Llibertat.cat

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid