Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La consulta sobre la Independència també es farà a Barcelona

Demà a les 13:00h es donarà a conèixer públicament Barcelona Decideix amb l'objectiu de promoure la consulta sobre la Independència a la ciutat de Barcelona. La presentació anirà a càrrec de persones representatives dels diferents districtes i de les moltes entitats i associacions que treballen a Barcelona. Recordem que la CUP de Barcelona va dir en roda de premsa que donaria suport si sorgia una iniciativa d'aquestes caracteístiques a la ciutat.
En la convocatòria de la roda de premsa, que es farà davant de la Sagrada Família, s'explica que també es presentarà la web de la plataforma, barcelonadecideix.cat, que de moment encara no està activa. De la mateixa manera es donarà a conèixer els noms de les persones vinculades a l'organització i els que es convertiran en portaveus de la consulta.

08/12/2009 19:02 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid