Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge a Pedro Álvarez, assassinat per un policia a L'Hospitalet de Llobregat fa 17 anys

Com cada any, la Plataforma Pedro Álvarez va organitzar els actes d’homenatge a aquest jove assassinat fa 17 anys a l’Hospitalet de Llobregat per un policia. Un desconegut, després d’una discussió de tràfic, li va disparar un tret mortal en el cap. Els fets van succeir en l’Avinguda de Catalunya de l’Hospitalet en presència de la núvia de Pedro i d’una acompanyant de l’assassí. Des de llavors la família i els amics i amigues de Pedro no han deixat de reclamar que s’investiguin els fets, que es faci justícia i que, en definitiva, s’apliquin les lleis democràtiques que haurien de defensar a la ciutadania enfront de les violacions dels drets humans més elementals. 

El 15 de desembre es va portar a terme a Barcelona una concentració-manifestació des de plaça Universitat. Prèviament, a les 11 h., va tenir lloc l’ofrena floral al lloc de l’assassinat, a l’Av. Catalunya de l’Hospitalet.

Vídeos de l'acte (Ofrena floral  - concentració-manifestació)

26/12/2009 02:21 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid