Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especial Consulta sobre la independència de la CUP de Vilanova

LA CUP SERÀ EL CARRER EL PROPER DIA 13
EL 13 DE DESEMBRE VOTA LLIBERTAT, VOTA SÍ

Des de la CUP pensem que aquestes consultes populars són una mostra de la capacitat del nostre poble per mobilitzar-se i organitzar-se en defensa d'aquell dret bàsic de tots els pobles que als catalans i catalanes ens és negat; el dret democràtic a decidir lliurement el nostre futur nacional: el dret a l'autodeterminació. Per tant, des de la CUP no podem sinó animar a tots els vilanovins i vilanovines a sortir al carrer el proper 13 de desembre i exercir el seu dret de vot a favor de la independència de la nostra nació. Un dret de vot que ens hem hagut d'autoatorgar; un dret de vot que no és vinculant ni és legal. L’Espanya “democràtica” ens nega com a poble i ens nega com a subjecte polític. Ens prohibeix el dret democràtic a decidir. I nosaltres, catalans i catalanes, tanmateix, ens el prenem. Ens el donem a nosaltres mateixos, i ho fem de fer de forma mig clandestina, sense cap legalitat que ens empari i, per tant, desobeint l'ordre constitucional espanyol.

VOTA SÍ

Per democràcia, perquè la base de la democràcia és consultar el poble i respectar la seva voluntat lliurement expressada.

Per justícia, perquè tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació (reconegut per les Nacions Unides)

Pel futur, perquè els Països Catalans venim de tres-cents anys d’ocupació espanyola, de dictadures, prohibicions i persecucions, i ja no volem un futur de submissió i dependència.

Per decidir, perquè només amb la independència tindrem capacitat de decidir sobre el nostre territori, el nostre medi ambient, les nostres infrastructures i el nostre model econòmic.

Per Europa, perquè només una Europa social dels pobles i les persones lliures garantirà un projecte democràtic i pròsper de convivència en igualtat i llibertat.

Per la llibertat, perquè no volem demanar permís ni a Madrid ni a ningú per ser com som i fer el que volem fer.

 
LA CUP EDITA UN CARTELL EN DIFERENTS LLENGÜES PER TAL DE FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ DE TOTS ELS VILANOVINS I VILANOVINES

En el marc de la campanya pel SÍ a la independència pel referèndum del proper 13 de desembre, la CUP ha editat un cartell en cinc llengües diferents: català, castellà, àrab, amazic i romanès. L'objectiu del cartell és facilitar al màxim la informació a tots els vilanovins i vilanovines, sigui quin sigui el seu origen.

Cal tenir en compte que aquesta consulta organitzada per la societat civil és la primera ocasió en què tots els vilanovins podran exercir un dret essencial com és el dret de vot. Des de la CUP desitgem que aquest no sigui un fet aïllat i que d'una vegada per totes tothom tingui dret a decidir sobre els afers col·lectius del poble i del país allà on viu i treballa. És en aquest sentit que felicitem a la plataforma organitzadora per donar aquest exemple a la classe política, que nega un dret democràtic tan essencial a una bona part dels ciutadans.

 
ELS OBSERVADORS INTERNACIONALS POSEN FI A LA CAMPANYA DEL 13D AMB UN ACTE ALS BORDEGASSOS

El local dels Bordegassos de Vilanova acollirà aquest dissabte dia 12 de desembre a les 18:00 hores l'acte de clausura de la campanya del referèndum sobre la independència a Vilanova i la Geltrú. L'acte, organitzat per la plataforma VNG DECIDEIX, tindrà els observadors internacionals destinats a Vilanova com a protagonistes. Entre aquests observadors destaca la presència de Xosé Manuel Beiras (històric dirigent del BNG), Agurne Barruso (alcaldessa de Bergara, EH), Enara Minguez (tinent d'alcaldia de Bergara, EH) i Robert Louvine (expresident de la regió autònoma Vall d'Aosta, al nord d'Itàlia). Des de la Candidatura d'Unitat Popular us animem a participar-hi.

 

 


  

El proper 13 de Desembre, dia en què se celebrarà la Consulta per la Independència a Vilanova i la Geltrú, els i les militants de la Candidatura d’Unitat Popular s’implicaran i vetllaran pel bon desenvolupament de la consulta. Des d’un bon començament, una desena de membres de la CUP han col·laborat decididament i a títol individual amb la plataforma Vilanova Decideix en l’organització, planificació logística i difusió informativa del referèndum del proper diumenge.

El passat dia 3 de novembre, en què es portà al ple de l’Ajuntament de la capital del Garraf la moció de suport a la Consulta per la Independència, la CUP va oferir, a més del seu suport polític, les seves mans i els seus peus per defensar la consulta als barris i carrers de la ciutat.

Durant els últims dies, la Candidatura d’Unitat Popular està emprenent una campanya activa pel “Sí” a la Independència emfasitzant, especialment, que totes les persones residents a la nostra ciutat, sigui quin sigui el seu origen, tenen el dret a votar simbòlicament pel nostre futur com a poble. Fins i tot, d’igual manera, les persones majors de 16 anys. L’objectiu és ben simple: aconseguir que la segona ciutat més gran de Catalunya que organitza una consulta per la independència el proper dia 13 de desembre surti al carrer, amb total llibertat i sense pors, a votar Sí en defensa d’un dret bàsic de tots els pobles, el dret democràtic a l’autodeterminació.

El proper diumenge, més d'una vintena de membres de la Candidatura d’Unitat Popular vilanovina vetllaran a cada local on s’ubiqui una mesa electoral pel correcte desenvolupament de la jornada i oferiran tot el seu suport als membres de la plataforma Vilanova Decideix en l’organització de la consulta.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular fem una darrera crida a la ciutadania de Vilanova i la Geltrú a sortir al carrer en una jornada que, esperem, sigui festiva alhora que reivindicativa: a votar Sí; a votar Llibertat.

 

 


 
 

11/12/2009 14:53 Política

 

 

 

 

 
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid