Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els observadors internacionals valoren molt positivament la seva estada a Cardedeu

Els observadors internacionals que visitaven el Vallès Oriental han estat a Cardedeu entre les 12:30 i les 16:00h i han copsat de primera mà el funcionament de la consulta i l'ambient de la jornada electoral. Tots ells han destacat l'elevat grau d'organització i professionalitat mostrada pels organitzadors, així com l'entusiasme i il·lusió de la gent que s'acostava als col·legis.


L'alcalde de Igorre (Bizkaia), Galder Olibares, ha destacat que “sembla mentida que una organització així pugui venir d'un moviment social” i que, al seu parer, “estem completament preparats i no ens cal l'aval de ningú”.


13/12/2009 19:31 Política

Un representant del partit quebequès, Reseau de Resistance du Quebecois , s'ha mostrat “molt impressionat per l'esforç d'autofinançament i organitzatiu que s'ha aconseguit, fet que demostra una voluntat popular molt forta” i, a més, ha subratllat que “el sistema informàtic que controla les votacions és molt fiable, res en comparació amb el que va succeir al Quebec el 1995”.
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid