Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 13-D al Baix Llobregat, la consulta popular per la Independència comarca a comarca

 

El 13 de desembre, El Papiol serà el primer municipi del Baix Llobregat a realitzar la Consulta Popular per la Independència de Catalunya. L’1 d’octubre passat, al Ple de la Corporació Local es va aprovar una moció que dóna suport “a les iniciatives que sorgeixin de les entitats cíviques locals per a la celebració de consultes populars per la independència”. Aquesta moció va ser aprovada pels grups CiU i Junts AM Esquerra.
A partir d’aquesta moció, el 2 de novembre es van reunir les entitats i una setmana més tard, el 12 de novembre, es va fer una reunió oberta a tot el poble. En aquesta última xerrada ens va acompanyar en Carles Mora, l’Alcalde d’Arenys de Munt. D’aquesta trobada ja en va sortir el grup de voluntaris per a formar la Comissió Ciutadana, organitzadora de la Consulta Popular per la Independència.

02/12/2009 00:29 Política
imgp1443-300x225La Comissió Ciutadana és un grup de 23 persones, d’edats diferents (hi ha des de gent molt joveneta fins a gent gran) i de grups diferents del poble. Es van reunint setmanalment als locals parroquials.Tot i que van començar la feina amb gairebé un mes de retard, actualment ja estan al ritme dels pobles del voltant. Estan treballant molt seriosament i ben organitzats per a què el 13 de desembre la Consulta sigui un èxit de participació. En aquesta localitat, podran votar 3.180 persones.
 
 
 
Les consultes del 28 de febrer es faran a més pobles de la comarca. De moment ja ho han assegurat Castelldefels, Collbató, El Papiol, Torrelles de Llobregat, Molins de Rei i Sant Just Desvern.
 
Per saber-ne més:

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid