Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 13-D a la Conca de Barberà, la consulta per la independència comarca a comarca

El municipi de les Piles, a la Conca de Barberà, sí que s'ho ha fet venir bé, finalment, per fer la consulta sobre la independència aquest diumenge, després que l'entitat impulsora, la penya barcelonista del poble, se'n desdigués per falta de temps per organitzar-ho tot. La consulta es farà a la sala municipal de festes del carrer Major. Per tant, seran sis els municipis del Camp de Tarragona que participaran en el 13-D: les Piles, l'Arboç, Maspujols, Almoster, Montbrió del Camp i Constantí.

12/12/2009 08:50 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid