Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 13-D a la Cerdanya, la consulta per la independència comarca a comarca

Bolvir és l'únic poble de la Cerdanya on aquest diumenge es farà la consulta sobre la Indepedència.

La Societat de Caçadors de Bolvir ja ho té tot a punt per celebrar la consulta per la independència en un local privat de la plaça Major el dia 13. Un total de 250 veïns del cens electoral hi estan cridats, tot i que el nombre de votants potencial puja fins a 350, ja que s'hi han d'afegir els joves d'entre 16 i 18 anys i els nouvinguts. Els qui han volgut ja van exercir el seu dret de vot de manera anticipada el passat  7 de desembre. La comissió promotora, la Plataforma Bolvir per la Independència, està integrada per 8 persones i els caçadors locals són els únics que hi són presents com a entitat.  El ple de Bolvir ja s'ha pronunciat a favor de la consulta.

 

 

11/12/2009 19:29 Política

El proper 13 de desembre Bolvir acollirà una consulta popular sobre la independència de Catalunya organitzada per la Plataforma Bolvir per la Independència. Aquesta plataforma es va presentar  durant un sopar de l'Associació de Caçadors de Bolvir en el marc de les celebracions de Santa Cecília. 

El portaveu de la Plataforma Bolvir per la Independència, Xavier Castells i l'alcalde del municipi, Bartomeu Baqué, van ser els encarregats de presentar la iniciativa que es durà a terme el 13 de desembre.

La presentació també va comptar amb la presència del diputat de CiU a la Diputació de Girona, Albert Piñeira, que exercirà d'interventor extern en una consulta en la qual s'espera comptar amb la implicació d'altres interventors externs del Parlament europeu, així com representants d'Escòcia, Irlanda i Cerdenya.

 

Per saber-ne més

Consultes independentistes: Actualització minut a minut

La consulta popular per la independència comarca a comarca 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid