Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit de la segona jornada de vot anticipat per a la consulta a Vilanova i la Geltrú

Si durant la primera jornada de vot anticipat s'havien recollit poc més de 150 vots, dissabte passat van ser més de 300 les persones que es van acostar a la caseta de VNG decideix a la Rambla vilanovina per exercir el seu dret. Entre les persones que van votar dissabte, hi ha el cas d'una senyora centenària, concretament de 101 anys, que va demanar que la portessin a votar tot i que gairebé no surt mai de casa. A més, diumenge, una comissió electoral es va desplaçar fins a l'hospital Sant Camil i als domicilis de diverses persones amb problemes de mobilitat que ho havien demanat, per tal de recollir els seus vots en una urna. Una de les persones visitades va ser Marcel·lí Garriga, qui fa pocs mesos va publicar un llibre en què explica les seves experiències com a deportat en el camp de concentració nazi de Buchenwald. Tots aquests casos són una mostra de la il·lusió amb què la consulta està essent rebuda per una bona part de la ciutadania.

Tot aquest conjunt de vots, en una xifra que s'acosta als 500, estan essent custodiats, juntament amb els llibres de registre de cada sessió, pels membres de la Junta Electoral Local, que els lliuraran el dia 13 a les 8 del vespre a les meses electorals assignades.

Dimecres dia 9, de 17 a 20h, i dissabte dia 12, de 10 a 14h i de 17 a 20h, se celebraran les dues últimes sessions de vot anticipat per a totes aquelles persones que no puguin votar el dia 13.


Titot i Rosa Calafat, a Vilanova

Dissabte passat, dia 5, VNG decideix va celebrar un acte de campanya a la plaça de les Cols. Aquest acte va consistir en un concert acústic de Titot i David Rossell i un parlament de Rosa Calafat, catalana de Mallorca, lingüista i professora de la Universitat de les Illes Balears. Rosa Calafat va destacar en el seu discurs l'exercici de dignitat que representa la consulta del proper dia 13.


Dissabte, acte de final de campanya

Dissabte, a les 18h i al local dels Bordegassos de Vilanova, VNG decideix celebrarà el seu acte de final de campanya, que comptarà amb la participació dels observadors internacionals desplaçats a Vilanova per seguir el desenvolupament de la jornada electoral.


09/12/2009 20:12 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid