Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25 d'abril, referèndum vinculant?

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, va anunciar en la roda de premsa de valoració de dades, que un grup de persones a títol individual entraran avui dilluns al Parlament una proposta per tirar endavant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per fer un referèndum a nivell principatí per al pròxim 25 d'abril.

D'aquesta manera, s'insistirà en una iniciativa que ja va plantejar la plataforma Deumil.cat, i que el Parlament no va admetre a tràmit. Per tant, es tractaria només d'intent que podria o no fructificar. En tot cas, la resposta estaria en mans del Parlament. Per Móra, "ara els representants polítics també han d'assumir la seva responsabilitat i han de complir amb el mandat del poble que és sobirà".

14/12/2009 02:21 Política

 

Aquesta és una proposta que, almenys de moment, no ha assumit la coordinadora. El mateix Móra va explicar que ho farien a títol individual i que la decisió se sotmetria en els pròxims dies a consideració del plenari.

 

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid