Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
22%, mitjana de participació a Catalunya

Dues hores abans de tancar les meses electorals, la mitjana de participació al conjunt de poblacions que celebren consultes a Catalunya ateny un percentatge del 22%. Això representa que unes 155.000 persones de les 700.000 amb dret a vot han passat fins les sis per alguna de les urnes dels 169 municipis que celebren consultes.

Són dades que ha donat la Coordinadora Nacional de la Consulta des de Vilanova i la Geltrú, la segona ciutat més gran on se celebra la consulta i on es registra una participació molt baixa del 9'61%, 13 punts per sota la mitjana. Els municipis més petits, de fins a 1.000 habitants, registren un 34% de participació i els més grans, de més de 20.000 habitants, és on hi ha un tant per cent més baix de persones que han anat a votar.

13/12/2009 19:20 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid