Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20% de participació a Vilafranca dues hores abans de tancar les meses

A Vilafranca del Penedès un total de 4.300 persones han exercit el seu dret a vot fins les 18h d'aquest diumenge per decidir si volen o no la independència de Catalunya. Amb els 1.700 vots anticipats suma un total de 6.000 vots, cosa que representa un 20% de la població. La pluja ha estat present durant tot el matí a Vilafranca del Penedès i ha provocat que alguns dels actes programats s'hagin hagut de suspendre. Tot i això, a partir del migdia la pluja ha parat i els vilafranquins han sortir al carrer i han acudit als col·legis electorals per votar.
 
Observadors d'Euskadi, Galícia i la Vall d'Aosta italiana han visitat aquest diumenge a la tarda Vilafranca del Penedès per controlar com es desenvolupa la consulta al municipi. A primera hora del matí han estat a Vilanova i la Geltrú i després a l'Arboç. 

13/12/2009 19:14 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid