Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 13-D al Pla d'Urgell, la consulta popular per la Independència comarca a comarca

Al Pla d'Urgell, la consulta es farà a quatre pobles, Golmés, Ivars d'Urgell, Linyola i Palau d'Anglesola. La plataforma Pla d'Urgell decideix! coordina la consulta dels pobles de la comarca. Per a la coordinadora, el dia 13-D és  un pas endavant cap a la democràcia, la llibertat i la justícia de la ciutadania del nostre país, els tres pilars ideològics de la coordinadora. 

A Golmés, podran exercir el vot 1.425 persones; a Ivars d'Urgell unes 1.528, a Linyola unes 2.348 i a Palau d'Anglesola unes 1718

 

25/11/2009 00:09 Política

 

logo-1

 

 

Ivars d'Urgell

logo_ivarsvallverd-1Al nostre municipi, la plataforma “Ivars i Vallverd decideixen”, formada per ciutadans a títol individual, plural i diversa, està treballant des de fa setmanes en l’organització de la consulta popular. A principis d’octubre el nostre Ajuntament va consensuar una moció de suport institucional a la consulta i va ser aprovada per unanimitat. Des d’aleshores, “Ivars i Vallverd” estan treballant per tal que el dia 13 de desembre puguem dir la nostra.
 


 

xerradalinyolacopiacopiaLinyola

Amb el nom de “Linyola Decideix”, el passat divendres 23 d’octubre es va constituir en aquest municipi del Pla d’Urgell la Comissió Ciutadana organitzadora de la consulta sobre la independència de la nació catalana. En una assemblea popular oberta a tot el poble i entitats locals, es van crear i aprovar les comissions de treball per organitzar la consulta, que es realitzarà el 13 de desembre, ja que també és la data que majoritàriament han escollit la resta de municipis que duran a terme la consulta arreu del territori.

A més, dos membres de la Comissió van assistir dissabte al Consell plenari de la Coordinadora de la Consulta per la Independència que es celebrava a Arenys de Munt i on es van debatre els objectius i estratègia de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència.El passat 24 de setembre, Linyola ja va aprovar per unanimitat (amb representació de CiU, PSC, ERC i independents) una moció en el ple municipal per donar suport a la celebració de la consulta sobre la independència de la nació catalana. 

 

dsc01079Palau d'Anglesola

Amb el nom de El Palau d'Anglesola Opina (PAO), a finals d'octubre es va constituir una comissió ciutadana per l’organització d'una consulta sobre la independència de Catalunya. Entre les primeres actuacions va iniciar la PAO fou la presentació, als tres grups municipals amb representació a l'Ajuntament del Palau, d'un document perquè el consistori recolzi la iniciativa.

També s'han creat grups de treball per les diferents àrees que han de contribuir al bon desenvolupament de la consulta. En aquest sentit una representació de El Palau d'Anglesola Opina es va desplaçar a Arenys de Munt, el passat, dia 24 d'octubre, per participar en el Consell Plenari de la Coordinadora de la consulta sobre la independència. Al mateix temps la PAO també ha estat present en les reunions que han de portar a la creació d'una coordinadora comarcal de les consultes que es facin al Pla d'Urgell. Entre les primeres accions de difusió ha estat la creació del bloc “El Palau d'Anglesola Opina i l'obertura d'un compte al Facebook. També s'estan preparant diferents xerrades a entitats per explicar què és una consulta popular i en concret la que es promou sobre la independència de Catalunya, on es vol ressaltar la importància d'anar a votar per damunt de l'orientació del vot.
També s'està preparant un calendari per donar a conèixer la consulta. Per aquest motiu es participarà, també, en diferents actes populars previstos a la població durant aquests mesos previs a la consulta.

 

Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Rosalia 92
  10. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid