Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP remarca el caràcter rupturista i el marc territorial de les consultes a Caldes de Montbui

Des de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP)  es va destacar el caràcter rupturista i el marc territorial on s’han de dur a terme consultes és al conjunt del territori i per tant, arreu dels Països Catalans.
Ahir,  Decidim.cat va organitzar un acte a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) amb la finalitat d’anar concretant aspectes relacionats amb el protocol organitzatiu de les consultes i la coordinació política i tècnica entre la societat civil organitzada (plataformes sobiranistes) i els partits polítics representats dins el Decidim.cat (CDC, ERC, EPM i CUP). L’acte va comptar amb la presència d’un centenar de càrrecs electes, entre regidors/es i alcaldes/ses. Com a dada rellevant, les dates de les consultes seran el 12 i 13 de desembre (recomanant el 12 perquè el dia 13 hi ha la Marató de TV3), el 28 de febrer i el 25 d’abril; tot i que s’ha donat autonomia a les poblacions per escollir qualsevol altra data si ho consideren oportú. 

04/10/2009 11:43 Política
L’acte fou presentat per l’alcalde de Caldes de Montbui Jordi Solé i van intervenir l’alcaldessa de Santpedor Laura Vilagrà (ERC), l’alcalde de Riudecanyes Josep Mª Tost (CDC), l’alcalde de Sant Pere de Torelló Jordi Fàbrega (EPM), la regidora de Montesquiu Liliana Vilanova (CUP) i l’Alfons López Tena.
 
Des de la CUP es va destacat el caràcter rupturista i la importància de les consultes en aquests temps convulsos que ens ha tocat viure ja que es va aprofitar per dir que ja no entenen de rebaixes nacionals, ni de pactes de finançament, ni de cessió de competències i encara menys en estatuts de submissió. També es va posar  èmfasi en la recuperació del concepte de democràcia que els espanyols "ens havien segrestat, ja que fins el 13 de setembre l’Estat associava independència amb violència i antidemocràcia i ara s’ha aconseguit deixar fora de joc a l’Estat i trencar el seu discurs que durant tants anys els ha funcionat per justificar tota la seva opressió i repressió".
 
De la mateixa manera, es va explicar la implicació de totes les Assemblees Locals de la CUP en tirar endavant consultes i  es va destacat que la CUP no oblida el País valencià, ni la Catalunya Nord, ni la Franja de Ponent, ni les Illes i que el marc territorial on s’han de dur a terme consultes és al conjunt del territori i per tant, arreu dels Països Catalans. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid