Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet: "Cal dir finalment que la política està malalta i molt concretament el PSC"

La roda de premsa s'ha hagut de realitzar enmig de la Rambla de Sant Sebastià per causa de la quantitat de persones i mitjans assistents - Desprès s'ha improvisat una manifestació anticorrupció i antiespeculació cap a la plaça de la Vila
"El fet que Bartomeu Muñoz hagi estat 26 anys regidor i 28 anys Primer Secretari de la comarca ens pot ajudar a entendre com es pot arribar a aquestes situacions", remarca el comunicat de Gent de Gramenet que va repartir ahir al vespre, un cop acabada la roda premsa. La nota reflecteix la satisfacció per la intervenció de la justícia, ja que moltes entitats havien denunciat públicament possibles delictes de caire urbanístic i especulador. A més a més, "La nostra satisfacció és més gran quan només nosaltres sabem fins a quin punt  hem estat menystinguts, ignorats, perseguits i insultats per ser de les poques entitats i moviments que ens hem atrevit a verbalitzar públicament aquesta situació". Fa anys que Gent de Gramenet ha anat publicant a la web un recull d’estudis i informes on es perfilava un entrellat d’interessos que forçosament apuntava a presumptes irregularitats. (vídeos: Marxa contra l'especulació, dues-centes persones davant l'Ajuntamental matí,)
 

 

28/10/2009 05:46 Política

 

Per la seva banda, 'Ajuntament publica un breu comunicat institucional on manifesta que "té el màxim respecte a la presumpció d'innocència" i diu que ara el més important és "la preservació de la dignitat, la transparència i la imatge d'honestedat de l'Ajuntament"

Per saber-ne més

Detenen l'alcalde de Santa Coloma i dos exalts càrrecs de Pujol per presumpta corrupció urbanística

Comunicat informatiu de l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres

Grup del Facebook que demana la dimissió de Bartomeu Muñoz 

 

Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid