Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent de Gramenet: "Cal dir finalment que la política està malalta i molt concretament el PSC"

La roda de premsa s'ha hagut de realitzar enmig de la Rambla de Sant Sebastià per causa de la quantitat de persones i mitjans assistents - Desprès s'ha improvisat una manifestació anticorrupció i antiespeculació cap a la plaça de la Vila
"El fet que Bartomeu Muñoz hagi estat 26 anys regidor i 28 anys Primer Secretari de la comarca ens pot ajudar a entendre com es pot arribar a aquestes situacions", remarca el comunicat de Gent de Gramenet que va repartir ahir al vespre, un cop acabada la roda premsa. La nota reflecteix la satisfacció per la intervenció de la justícia, ja que moltes entitats havien denunciat públicament possibles delictes de caire urbanístic i especulador. A més a més, "La nostra satisfacció és més gran quan només nosaltres sabem fins a quin punt  hem estat menystinguts, ignorats, perseguits i insultats per ser de les poques entitats i moviments que ens hem atrevit a verbalitzar públicament aquesta situació". Fa anys que Gent de Gramenet ha anat publicant a la web un recull d’estudis i informes on es perfilava un entrellat d’interessos que forçosament apuntava a presumptes irregularitats. (vídeos: Marxa contra l'especulació, dues-centes persones davant l'Ajuntamental matí,)
 

 

28/10/2009 05:46 Política

 

Per la seva banda, 'Ajuntament publica un breu comunicat institucional on manifesta que "té el màxim respecte a la presumpció d'innocència" i diu que ara el més important és "la preservació de la dignitat, la transparència i la imatge d'honestedat de l'Ajuntament"

Per saber-ne més

Detenen l'alcalde de Santa Coloma i dos exalts càrrecs de Pujol per presumpta corrupció urbanística

Comunicat informatiu de l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres

Grup del Facebook que demana la dimissió de Bartomeu Muñoz 

 

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid