Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El govern aprova un ERO temporal de Nissan que afectarà prop de 2.000 treballadors de Barcelona

La indústria automobilística Nissan ha atacat de nou amb un ERO que ha estat autoritzat avui pel govern de Catalunya. El departament de Treball de la Generalitat ha aprovat l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal que afectarà 1.948 treballadors de la planta de Nissan a Barcelona. Segons l'empresa, amb aquest ERO el que pretenen és "poder fer front al descens de producció conjuntural a causa de la caiguda de la demanda en el sector de l'automoció". El període total d'aplicació és des de l'1 d'octubre fins al 31 de març del 2010, amb una mitjana de 27 dies de suspensió per cada un dels afectats. Nissan assegura que complementarà fins al 90% del sou durant el temps de suspensió i es compromet a impartir més 15.000 hores de formació per un mínim de 1.000 treballadors.

05/10/2009 18:16 Laboral

Nissan també ha anunciat que manté els dos torns en línia de producció dels models Pathfinder, Navara i NV200 i ha assegurat que la Comissió de Seguiment del Pla Industrial buscarà més càrregues de treball.

Aquest és el tercer ERO temporal que presenta la multinacional a la planta de Barcelona. El primer va afectar a 3.332 treballadors entre el desembre i el mes de gener. El segon va incloure a 3.783 treballadors entre el 12 de març i fins al 31 de juliol.

A finals de juliol, la multinacional també va aplicar un ERO, en aquest cas d'extinció, que va deixar al carrer 698 treballadors de la planta barcelonina.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid