Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Carme Claramunt denuncia la censura per part de l'Ajuntament de Badalona

Exigeixen que el responsable polític doni la cara, ja sigui Pablo Hernán, regidor de districte, o José Antonio Lara, regidor de Via Pública. 
"L'Ajuntament de Badalona ha aconseguit allò que no han aconseguit els feixistes. Tapar el mural d'Homenatge a la Carme Claramunt en els 70 anys del seu assassinat. Avui, la Brigada de neteja municipal seguint ordres directes dels seus responsables polítics han procedit a pintar de gris la paret on estava el mural des del dia 22 de març de 2009", segons manifesta Gestora del Casal Carme Claramunt. L'entitat considera molt greu el procediment amb el qual ha actuat l'Ajuntament de Badalona, atès que ni tan sols ha informat d'aquesta decisió. L'ha executada i punt. Mentre que per poder fer el mural, a més d'informar l'Ajuntament i el districte, vam parlar reiteradament amb els responsables d'aquest.

07/10/2009 01:48 Drets i Llibertats

A més a més assenyalen que "Fins i tot, el dia que havíem informat que faríem el mural una patrulla de la Guàrdia Urbana ens estava esperant abans d'hora preparats per a obrir-nos una acta. Està clar que l'Ajuntament només esborra allò que no li interessa. Prefereixen els gargots i les guixades als murals artístics i amb contingut?"

És per tot això que puntualitzen que éss intolerable que actuacions antidemocràtiques d'aquesta mena, posin pals a les rodes de la feina feta per les entitats. Per aquesta raó, informem que recuperarem l'espai amb la realització d'un altre mural.

Per saber-ne més:

Homenatge a Carme Claramunt en motiu del 70è aniversari del seu afusellament pels feixistes  Llibertat.cat

 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid