Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El CADCI commemora amb una taula rodona el 75è aniversari dels fets del 6 d'octubre de 1934

15 d'octubre, a les 18.00 horesLloc: Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona.
El Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria (CADCI) ha organitzat una taula rodona amb motiu de la commemoració del 75è aniversari dels fets del 6 d'octubre de 1934 on perderen la vida, quan defensaven la seu de l'entitat, tres dels seus associats:  Jaume Compte, Manuel González Alba i Amadeu Bardina. Moderats per Joaquim Monclús historiador col·laborador del CADCI, tres destacats historiadors, Josep Termes, Joan Vilarroya i Jordi Casassas, dissertaran sobre els antecedents i les conseqüències d'uns esdeveniments que representen el desvetllament del catalanisme popular i transversal. En acabar es farà una tast de productes i vins de la terra dels nostres socis.

14/10/2009 21:52 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid