Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vídeo de la roda de premsa de la CUP a Arenys de Munt

 La Candidatura d'Unitat Popular de Badalona ha facilitat avui al migdia a Llibertat.cat el vídeo de la roda de premsa celebrada el passat diumenge al municipi del Maresme pocs minuts després que s'obrissin les urnes de la consulta popular per l'autodeterminació de Catalunya,

Al vídeo hi intervenen Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP de Mataró, Jordi Bilbeny de la CUP d'Arenys de Munt i Marc Sallas com a portaveu del Secretariat Nacional de la CUP i que va ser cap de llista badaloní de la formació en les passades eleccions municipals, acompanyats per Montserrat Vinyets, regidora de Sant Celoni. Llibertat.cat ja es va fer ressò de la nota de premsa pocs minuts després de la seva intervenció des de la sala de premsa habilitada en motiu de la consulta. 

18/09/2009 20:36 Política

Fonts properes a la CUP de Badalona manifestaven la seva estranyesa per la poca repercussió que aquestes declaracions han tingut els darrers dies en els mitjans de comunicació convencionals i han manifestat la necessitat de que "el posicionament de la CUP sigui conegut i difós per tal de garantir que arribi a la ciutadania".

 

Per saber-ne més:

Nota de premsa del Secretariat Nacional - CUP Nacional

Valoració de la CUP despres de la consulta -Llibertat.cat

Reportatge de vídeo de la jornada -canal de vídeos de Llibertat.cat

Reportatge fotogràfic a Torre de guaïta -Llibertat.cat

Crónica minut a minut des de la Sala de Premsa -Llibertat.cat

Crónica adiovisual de la Consulta d'Arenys de Munt -Llibertat.cat

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid