Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pengen una estelada al monument feixista de Tortosa

Amb aquesta acció, reivindiquen el dret a l'autodeterminació dels Països Catalans i denuncien les pressions contra el poble d'Arenys de Munt. Denuncien que 70 anys després de la Batalla de l'Ebre el feixisme continua present tan a nivell simbòlic com legal, amb una Constitució espanyola antidemocràtica que no permet el dret  a l'autodeterminació.
Diversos membres de la Comissió 11 de Setembre de les Terres de l'Ebre han penjat una estelada al monument feixista que hi ha al riu Ebre al seu pas per Tortosal. Amb aquesta acció s'ha volgut denunciar la criminalització que des de fa setmanes els partits espanyolistes estan realitzant contra el poble d'Arenys de Munt (el Maresme) i reivindiquen que sense dret a l'autodeterminació no hi ha democràcia, ja que el dret a decidir sobre la pertenença a un estat està, fins i tot internacionalment reconegut.
 

07/09/2009 15:40 Política
Les entitats integrants a la Comissió 11 de Setembre de les Terres de l'Ebre denuncien que 70 anys després de la Batalla de l'Ebre i de la victòria feixista les conseqüències de 40 anys de dictadura militar són palpables a molts nivells: a nivell simbòlic, amb la presència de monuments com el que hi ha a Tortosa; i també a nivell legal, amb una Constitució antidemocràtica que enlloc de garantir dreta a les ciutadanes i ciutadans de l'Estat espanyol recorda cada dia quins són els límits de les nostres llibertats individuals i col·lectives. D'altra banda també celebren que l'alcalde de Tortosa Ferran Bel, juntament a altres polítics, hagi subscrit un manifest de suport a la iniciativa popular d'Arenys i que altres personalitats públiques, entitats socials i municipis també hi donin suport.


Des de la Comissió es convoca a tota la ciutadania indignada a participar a la Marxa de Torxes el proper 10 de setembre a Tortosa i a prendre la iniciativa quan gran part de la classe política té poca valentia per a afrontar reptes importants per al nostre país i defensar els nostres drets.

Aprofitem també per a esmenar la informació que dóna el programa de Festes de l'Ajuntament, ja que la marxa és el dia 10 i no l'11.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid