Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Passejada per la Barcelona de 1714

Gent de la Terra demana voluntaris per poder desenvolupar un projecte auto-organitzat i auto-finançat  com la Mostra d'Entitats. Caldrà ajut el 10 a la tarda i el 11 tot el dia amb tasques de muntatge i desmuntatge i d’assistència als visitantsde la Mostra.
Dins del marc de la Mostra d’Entitats, i amb col·laboració amb el Museu d´Història de Catalunya, Gent de la Terra organitza, un anys més, una passejada comentada, per els indrets històrics de la defensa de Barcelona el Setembre de 1714. Els comentaris aniran a càrrec de Conxita Mollfulleda de la Universitat de Barcelona. Es comptarà amb la participació dels Grallers i Tabalers dels Castellers de la Vila de Gràcia. La passejada començarà davant del Museu d'Història de Catalunya a les 8 del vespre del 10 de setembre i finalitzarà a l'Arc del Triomf cap a les 10 de la nit.

02/09/2009 02:43 Cultura
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid