Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge als darrers independentistes i antifeixistes afusellats pel franquisme

A les 18.30 hores a l’Infoespai de Gràcia a Barcelona, Solidaritat amb les Últimes Víctimes del Franquisme farà un homenatge als inpendentistes bascos i feixistes assassinats del 27-S de 1975.

A través de la projecció del documental "Haizea eta sustraiak" (vent i arrels), cinta sobre la vida d’en “Txiki”, es vol honorar la memòria de José Luis Sánchez-Bravo, Xosé Humberto Baena, Ramón García, Jon Paredes “Txiki” y Angel Otaegi, lluitadors  considerats terroristes i  sense cap dret com a víctimes del franquisme. "Vent i arrels" és la història de Jon Paredes Manot. Els seus amics, els seus companys de feina i de militància independentista ens parlen d’aquell final de la dictadura, dels seus records. Són testimonis encara vius, sota la petjada interessada de l’oblit. És història viva, és part de la nostra pròpia història.

26/09/2009 07:45 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid