Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Diables i Bruixes de Catalunya Nord demanen asil polític al sud de l'Albera

Els Diables i Bruixes del Riberal de Catalunya Nord es declaren 'condemnats a mort, per la falta d'interès de l'estat francès per les tradicions catalanes', demanant 'asil polític i intervenció' en una carta que podeu baixar i llegir en PDF i que va adreçada als responsables de les administracions autonòmiques del Principat, segons informa Vilaweb Catalunya Nord. Demanen l'asil i una intervenció del govern de Catalunya 'per mor que l'estat francès garantitzi la vivència de les tradicions catalanes a Catalunya nord, territori català annexat al reialme de França el 1659'. Podeu des d'aquí sumar-vos al manifest que els airenovencs van llançar per protestar per la directiva europea que posa en perill aquesta tradició. Així mateix, podreu fer una ullada a les mocions aprovades a Catalunya Nord per donar-les suport.

15/09/2009 09:47 Política
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid