Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El partit nord-català Unitat Catalana dóna suport a la consulta d'Arenys de Munt

El partit nord-català Unitat Catalana ha anunciat que dóna suport explícit a la celebració de consultes populars per l'autodeterminació. En un comunicat publicat al seu lloc web, Unitat Catalana anuncia el seu suport al referèndum d'Arenys de Munt i remarca el dret a l'autodeterminació és l'expressió més clara de la voluntat del poble. El partit presidit per Jaume Roure sosté que Unitat Catalana "ha tingut com a eix principal de política la voluntat del poble" des de la seva creació i és per això que donen el seu suport a Arenys: "Des de la Catalunya Nord, Unitat Catalana desitja a Arenys de Munt que passin un dia d'allò més pacífic i llibertari". Per la seva banda, el president de la Generalitat de Catalunya ha trencat el seu silenci sobre la consulta d'Arenys.

10/09/2009 15:45 Política
 
 
Montilla: «Fins i tot els fatxes tenen dret a manifestar-se»
 
S'ha fet esperar, però finalment hem escoltat el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, opinar sobre la consulta independentista d'aquest diumenge. Amb l'excepció d'alguns polítics, la posició del govern respecte al referèndum ha estat d'ignorància respecta a la consulta, malgrrat la incomoditat que suposa que el PSC sigui el soci principal del govern i que el PSOE hagi llançat tota l'artilleria per tal de prohibir la cita democràtica. José Montilla ha dit que la convocatòria de referèndums independentistes dóna arguments "a la caverna de la dreta espanyola que no veu bé el desplegament de l'Estatut".
  montilla
En una entrevista a TV3, Montilla ha assegurat, respecte a l'autorització de la manifestació de la Falange que "fins i tot els fatxes tenen el dret de manifestar-se". Montilla ha recordat que "és una garantia dels ciutadans fins i tot els que pensen completament diferent a nosaltres, els nostres adversaris". "És la grandesa de la democràcia", ha afegit.
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid