Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien que l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat està al servei dels especuladors

L' Associació Els Verds Esquerra Ecologista de Catalunya lamenta que l'alcaldessa de L' Hospitalet, Núria Marín, prioritzi els interessos dels potents promotors immobiliaris per sobre dels interessos dels ciutadans i dels valors ambientals, culturals i històrics en el projecte de Can Trabal. L'organització ecologista considera que Núria Marín i el seu equip de govern ,format per PSC i ICV , ha perdut el seny al voler enterrar sota ciment l'última zona agrícola,i verda de L' HospitaletEls ecologistas han denunciat que l’equip de govern vol promoure cojuntament amb potents sectors del totxo  un “pilotasso” urbanístic a    23 hectàrees agrícoles de les  de 40 hectàrees de Can Trabal, de L' Hospitalet per promoure oficines, un concessionari de cotxes, activitats comercials i un hotel..

10/09/2009 19:07 Territori

 

ELS P0DEROSOS QUE VOLEN “EL PILOTASSO”

Els promotors que volen requalificar  aquest terrenys ,que formen part de la plana fluvial del Delta del Llobregat , són  CASTMOR, LUIDAN.

La primera està controlada per Fèlix Casilla i el seu fill David Castilla, que són propietaris d'un petit imperi immobiliari de Barcelona. La segona empresa té com a president a Antonio Benosa i representa els seus interessos Joan Manuel Soler Pujol amic de Laporta i cap visible del Grup  QUADIS, una de les compañies punteres d'automoció que té la gran part de concessionaris  d'Espanya. En LUIDAN  es conseller Josep Colls Alsius sogre del president d'UDC Josep Antoni Duran Lleida.

Una de les empreses que també vol la requalificació d'aquest terrenys agrícoles es la companyía HAKERSON INTERNACIONAL , que està formada per Joan Laporta ( president del Barça), Xavier Arbós ( soci de Laporta en el despatx d'advocats), Gerardo Fortuño, Pedro Miro Romero, Joaquin Segui Estruch( tiet de Laporta y pare de la directora general de la Fundació del Barça), Xavier Laporta ( germà de Laporta), Pedro Luis Mellado ( advocat que treballa per el Barça), Joan Franquesa( vicepresident del F-C Barecelona), Frances Palau i Alfons Godall ( vicepresidents del Barça) i Anna Maria LLoveras ( dona de l'alcalde de CiU de Sant Cugat del Vallés)

 L' HOSPITALET, LA NOVA MARBELLA
En aquest sentit el portaveu ecologista Antoni Garcia ha manifestat " El model de ciutat l'estan definit els especuladors i una mostra es el conflicte de Call Trabal" i ha afegit "Que L' Hospitalet s'està convertint en la nova Marbella on primer són els ipilotassos i el totxo i no de  les necessitats dels hospitalencs". 

LA SUBMISSIÓ D’ICV
L'organització ecologista també ha lamentat que ICV , soci de govern del PSC, estigui per pactar el” pilotasso” urbanístic i cedir a les pressions idels poderosos i a la destrucció de part de la zona agrícola i verda.Antoni Garcia, portaveu ecologista ha dit davant l'actitud d' Iniciativa " que els mal anomenats verds prioritzen la cadira enlloc de defensar la preservació de l'ultima zona agrícola i verda".
Finalment l'organització ecologista ha denunciat que els promotors i l'Ajuntament esta`na accelerant la degradació de la zona agrícola, tal i com demostra l'estat ruïnós que és troba la Masia de Can Masover Nou’ Hospitalet

 

Per saber-ne més:

Marxa en defensa de Cal Trabal a l'Hospitalet de Llobregat. Llibertat.cat

Rebuig al projecte d'un parc empresarial a la zona agrícola de l'Hospitalet de Llobregat.  Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid