Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Saura diu que no hi ha motius per prohibir la manifestació de la Falange

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Saura, va dir ahir durant la roda de premsa posterior al consell de govern que no pot prohibir la manifestació que la Falange ha convocat pel proper 13 de setembre a Arenys de Munt perquè segons ell no hi ha motius suficients per fer-ho. El conseller va indicar que una concentració només es podria prohibir de manera preventiva en el cas que hi es fes apologia del terrorisme o desordre públic, factors que per Saura "no es poden certificar" en el cas de la Falange, "un partit legal", va recordar el conseller. Així mateix, va informar que l'únic que pot fer el govern és canviar la manifestació de lloc, que en aquest cas és el que s'ha decidit dur a terme. D'aquesta manera, la concentració tindrà lloc a la plaça de Catalunya enlloc de davant de l'ajuntament.
 
 

26/08/2009 11:24 Política
La Falange ha convocat una manifestació per tal de boicotar el referèndum d'independència que se celebrarà a Arenys de Munt el proper 13 de setembre, en el qual es vol consultar la població arenyenca sobre si desitja que Catalunya sigui un estat independent. A través del Facebook, s'ha convocat una contramanifestació antifeixista per tal de mostrar el rebuig a la de la Falange. Tot això va portar l'alcalde d'Arenys de Munt a demanar al conseller d'Interior que anul·lés la manifestació de la Falange per tal d'evitar confrontacions, ja que Arenys podria esdevenir "un camp de batalla", en paraules de l'alcalde, l'independent Carles Móra. Móra s'ha compromès a fer arribar a Interior un informe de la situació, per pressionar el govern per tal que prengui una decisió.
 
Per saber-ne més
 
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid